kako nas najti?

 

Športno društvo Hiša konj

Vukovje 50

2231 Pernica

Slovenija

 

Ker se naše društvo nahaja blizu avtocestnega priključka, ga ni težko najti. Avtocesto Maribor-Murska Sobota/Lendava zapustite na izvozu Pernica. Če prihajate iz Maribora zavijte levo (smer Vukovje), če pa prihajate iz Lenarta zavijte desno (smer Vukovje). Ko zapustite nadvoz avtoceste na prvem križišču zavijete levo, zapeljete čez majhen most in nato takoj desno na makedamsko cesto. 300m naravnost in prispete na cilj.

Tudi za neuporabnike avtocest smo dostopni.

Iz Maribora: V pesniškem rondoju zavijete na regionalno cesto za Pernico in peljete do križišča Malečnik-Lenart-Vukovje. Zavijete levo za Vukovje in prečkate nadvoz avtoceste, nato pa na prvem križišču zavijte levo, zapeljete čez majhen most in nato takoj desno na makedamsko cesto. 300m naravnost in prispete na cilj.

Iz Lenarta: Peljete po regionalni cesti za Pernico dokler ne pridete do križišča Malečnik-Lenart-Vukovje. Zavijete desno za Vukovje in prečkate nadvoz avtoceste, nato pa na prvem križišču zavijte levo, zapeljete čez majhen most in nato takoj desno na makedamsko cesto. 300m naravnost in prispete na cilj.

12 km iz Maribora (10 min), 6 km iz Lenarta (5 min), 130 km iz Ljubljane (1h 10 min).

 

 

040 187 453 - Matic

041 916 500 - Nika