POPOLNA OSKRBA KONJ

 

V sklopu naše ponudbe je tudi popolna oskrba konj. Novi moderni in konjem prijazni hlevi imajo veliko prostornih boksov. V modernem toplotno izoliranem lesenem hlevu je 6 angleških boksov standardne velikosti, vsi boksi so svetli in zračni, imajo pa tudi ogrevane napajalnike, da pozimi voda ne zmrzne.

      

 

 

Večji hlev ima 16 boksov, urejene sedlarne, sanitarije in klubski prostor za druženje. Nastiljamo z žagovino, konje hranimo 3x dnevno s kvalitetnim senom, po želji tudi z ovsom in pesnimi rezanci, seveda pa lahko dodajamo tudi vaše dodatke in krmne mešanice. Čiščenje boksa 1-2x dnevno.

      

 

 

Za trening je na voljo jahališče v izmeri 50x30m, s kakovostno kremenčevo mivko in ovirami za preskakovanje ovir, zagotovljeno je vsakodnevno brananje, za ustrezno vlažnost mivke pa skrbi zalivalni sistem. Imamo pa tudi večje travnato jahališče v velikosti 80x60m.

      

 

 

Na našem posestvu je veliko travnatih izpustov oziroma pašnikov različnih velikosti, v katerem se bo lahko vaš konj sprostil in užival svoj prosti čas. Pozimi so lahko konji v urejenih manjših peščenih izpustih. Stremimo k temu, da so konji čim večji del dneva zunaj na svežem zraku, kjer jim je omogočeno potrebno gibanje, da bi konji bili le to kar so - konji. Po želji omogočimo vodenje konja v izpust.